Als u afgelopen week onze Facebookpagina volgde, viel op dat overal afscheid werd genomen. Afscheid van de school, afscheid van de juffen en meesters, afscheid van vrienden en vriendinnen. Dat is altijd even lastig en soms emotioneel. Desalniettemin zagen we ook heel veel vrolijke gezichten. Kinderen die uitkijken naar weer een nieuwe fase in hun ontwikkeling, leerkrachten die genieten van de behaalde resultaten en van de waardering die kinderen en ouders uitspraken.

Kind en Onderwijs kijkt terug op een jaar waarin opnieuw veel is bereikt. De ambities die we drie jaar geleden uitspraken zijn al bijna allemaal behaald. En daar profiteren met name de kinderen van. Ook dat is wat we terugzien in de beelden die voorbij kwamen op sociale media. Volgend schooljaar pakken we door. Geniet nu vooral van uw vrije tijd, het mooie weer en elkaar.

Jelmer

Gelukkig neemt Jelmer geen afscheid van onze stichting (Jelmer wordt leerkracht op de Cornelis Haakschool), maar stopt hij wel als vlogger van het Rotterdams Jeugdjournaal. In zijn afscheidsvlog blikt hij terug op het afgelopen jaar. We hebben van je genoten Jelmer, dank voor al het moois!

Comments are closed.