We zoeken een fulltime leraar voor deze leuke groep met kinderen, maar parttimers kunnen uiteraard ook reageren.

Over Prinses Margrietschool

Naam school: Prinses Margrietschool
Contactpersoon: Mevr. Hirschfeld
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.prinses-margrietschool.nl

Beschrijving:
Wie zijn wij?
De Prinses Margrietschool is een christelijke basisschool in Rotterdam. Wij vallen onder het bestuur van de stichting Kind en Onderwijs Rotterdam en omarmen vanuit onze christelijke identiteit verschillende culturen en geloofsopvattingen. We zijn dan ook een christelijke ontmoetingsschool.
 
We vinden het belangrijk dat onze leerlingen in een duidelijke en gestructureerde omgeving onderwijs krijgen en dat er ruimte is voor talentontwikkeling. Onze Gouden Margrietregels zorgen voor rust binnen de school en geven ons team van jonge leerkrachten de kans om veel aandacht te besteden aan de brede ontwikkeling van de leerlingen.
 
Om onze leerlingen optimaal tot ontwikkeling te laten komen, bieden wij onderwijs op maat. We streven ernaar het verschil te maken voor iedere leerling en bieden modern, duidelijk en persoonlijk onderwijs aan met extra aandacht voor basisvaardigheden. Zo ligt er een sterke focus op de vakken Nederlands en rekenen. Naast de reguliere basisschoolklassen, hebben wij voor kinderen vanaf 2,5 jaar groep 0.
 

 

Vacature

Functietitel: Groepsleerkracht bovenbouw
Met ingang van: per direct
Sluitingsdatum: 6-1-2019
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 1.0

Omschrijving
:
Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor de bovenbouw. Deze leerkracht weet een leeromgeving te creëren die leerlingen uitdaagt, fascineert en stimuleert tot actieve betrokkenheid. Een leerkracht die leerlingen en ouders hoort en ziet. Een teamspeler
die samen met de collega’s wil werken aan het verhogen van de kwaliteit van de school.
Heeft u interesse in deze uitdagende baan die veel voldoening zal geven neem dan snel contact op.
 

Solliciteren

Comments are closed.