Groep 5-6-7 zoekt een leerkracht die vanuit eigen kennis en enthousiasme les geeft.

Over De Stern

Naam school: De Stern
Contactpersoon: Mevr. S.M. Nederlof-Viergever
Plaats: rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.kc-destern.nl

Beschrijving:
Wie zijn wij?
 
“Met De Stern vlieg je naar grote hoogte”
 
Op 1 januari 2019 startte kindcentrum De Stern in de wijk Park 16Hoven. De Stern is een kindcentrum van Kind en Onderwijs Rotterdam en Kinderopvang KindeRdam. Wij verzorgen onderwijs en naschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. In het schooljaar 2020-2021 breiden we de kinderopvang uit naar 0 t/m 13 jaar.
 
In het kindcentrum leren wij met hoofd, handen en hart. Binnen ons moderne onderwijs is ruime aandacht voor bewegen, natuur en cultuur. Samen met ouders creëren we een vertrouwde maar dynamische omgeving waarin we kinderen stimuleren zichzelf te ontdekken in relatie tot hun/de wereld. Vanuit verwondering onderzoeken wij alles en behouden steeds het goede. Door de inzet van diverse werkvormen leren de leerlingen doorzetten en kritisch denken en behalen daardoor steeds betere resultaten. Kom naar De Stern en vlieg naar grote hoogte met ons.
 

 

Vacature

Functietitel: Groepsleerkracht bovenbouw
Met ingang van: per direct
Sluitingsdatum: 16-3-2020
Soort vacature: parttime
Dienstverband: 3
FTE: 0,2- 0,4

Omschrijving
:
Wij zijn bezig met?
Het Kindcentrum De Stern te laten groeien tot een rijke speel-  leeromgeving midden in de prachtige nieuwe groene wijk 'Park 16Hoven' in Rotterdam. We zijn een jonge school die gestart is in januari 2019. Ons team bestaat uit onderwijsprofessionals die open,
leergierig en van en met elkaar leren. Binnen vastgestelde lesstof en leerdoelen geven we zelf invulling aan onze lessen. Als leerkracht biedt je leerlingen cognitieve ontwikkeling maar ook sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling aan.
Kortom; leren met hart, hoofd en handen. 
 

Solliciteren

Comments are closed.