Waalse school is met ingang van 1 augustus 2019 op zoek naar een Groepsleerkracht groep 7 of 8.

Over Waalse school

Naam school: Waalse school
Contactpersoon: Mevr. Petra van der Meer
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://waalseschool.nl

Beschrijving:
Wie zijn wij?
De Waalse School is een basisschool aan de rand van het centrum en de deelgemeente Rubroek. We zijn een christelijke basisschool die, conform de visie van onze overkoepelende Stichting Kind en Onderwijs Rotterdam, open staat voor de culturele diversiteit die de gemeente Rotterdam te bieden heeft.
 
Onze leerkrachten zijn erg betrokken bij de leerlingen en geven elk kind de ruimte om zijn of haar talenten te ontwikkelen. Wij geloven echter dat we samen verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van het individu. Om deze reden werken we nauw samen met ouders, die betrokken worden bij iedere stap in de ontwikkeling van hun kind.
 
We leren de kinderen dat ze allemaal op een unieke manier een verschil kunnen maken in een wereld die constant verandert. We maken ze bewust van hun omgeving via thema’s als burgerschap en sociale integratie. Zo zijn we in staat de leerlingen niet alleen kennis te bieden, maar om ook betrokkenheid te stimuleren.

http://www.waalseschool.nl

 

Vacature

Functietitel: Groepsleerkracht groep 7 of 8
Met ingang van: 1 augustus 2019
Sluitingsdatum: 24-5-2019
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 3-5 dagen

Omschrijving
:
Wij zijn bezig met?
Wij leren de kinderen leren! Op basis van het gedachtegoed van John Hattie zorgen we ervoor dat onze leerlingen vanuit een intrinsieke motivatie het beste uit zichtzelf willen halen. Op de Waalse school doe je dit niet alleen; dat doen we elke dag opnieuw met
elkaar!
 

Solliciteren

Comments are closed.