Prinses Margrietschool is met ingang van per direct of zo spoedig mogelijk op zoek naar een Groepsleerkracht middenbouw.

Over Prinses Margrietschool

Naam school: Prinses Margrietschool
Contactpersoon: Mevr. Hirschfeld
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.prinses-margrietschool.nl

Beschrijving:
Wie zijn wij?
De Prinses Margrietschool is een christelijke basisschool in Rotterdam. Wij vallen onder het bestuur van de stichting Kind en Onderwijs Rotterdam en omarmen vanuit onze christelijke identiteit verschillende culturen en geloofsopvattingen. We zijn dan ook een christelijke ontmoetingsschool.
 
We vinden het belangrijk dat onze leerlingen in een duidelijke en gestructureerde omgeving onderwijs krijgen en dat er ruimte is voor talentontwikkeling. Onze Gouden Margrietregels zorgen voor rust binnen de school en geven ons team van jonge leerkrachten de kans om veel aandacht te besteden aan de brede ontwikkeling van de leerlingen.
 
Om onze leerlingen optimaal tot ontwikkeling te laten komen, bieden wij onderwijs op maat. We streven ernaar het verschil te maken voor iedere leerling en bieden modern, duidelijk en persoonlijk onderwijs aan met extra aandacht voor basisvaardigheden. Zo ligt er een sterke focus op de vakken Nederlands en rekenen. Naast de reguliere basisschoolklassen, hebben wij voor kinderen vanaf 2,5 jaar groep 0.
 

 

Vacature

Functietitel: Groepsleerkracht middenbouw
Met ingang van: per direct of zo spoedig mogelijk
Sluitingsdatum: 17-2-2020
Soort vacature: parttime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 0,4250

Omschrijving
:
Wij zijn bezig met?
Het ontwikkelen van onze school tot een integraal kindcentrum waar een fitte en gezonde leeromgeving hoog in het vaandel staat.
 

Solliciteren

Comments are closed.