groepsleerkracht voor de woensdag, donderdag en vrijdag

Over Het Spectrum

Naam school: Het Spectrum
Contactpersoon: Mevr. Linda van Oosten
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.hetspectrum-nesselande.nl/

Beschrijving:

CBS Het Spectrum is een christelijke ontmoetingsschool in Rotterdam Nesselande. We zijn onderdeel van de overkoepelende organisatie Kind en Onderwijs Rotterdam.
 
Wij bieden onze leerlingen uitdagend onderwijs, waarin zij gestimuleerd worden om alle kansen te benutten die ze aangereikt krijgen. Ons doel is om de leerlingen eigenaarschap te geven over hun leerproces en om zoveel mogelijk ruimte over te laten voor het individuele kind. Wij bieden dan ook onderwijs op maat.
 
Onze leerkrachten zijn sterk betrokken bij iedere leerling en begeleiden ze in hun leerproces. Ze zijn er om de leerling vertrouwen te geven in hun eigen kunnen, zelfstandigheid en verwondering te stimuleren en ze te motiveren als het even tegenzit.
 
Als onderwijsprofessionals onderling inspireren wij elkaar en erkennen we dat iedere dag ook voor ons een leerproces is. Onze ambitie om onszelf verder te ontwikkelen en te specialiseren zorgt ervoor dat wij telkens tot beter onderwijs komen.
 

 

Vacature

Functietitel: leerkracht midden/bovenbouw
Met ingang van: 26 augustus 2019
Sluitingsdatum: 16-6-2019
Soort vacature: parttime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 0,5750

Omschrijving
:
Voor onze leuke en goede basisschool in de wijk Rotterdam-Nesselande zoeken wij meerdere enthousiaste parttime collega’s. 
Je komt te werken in een gezellig en professioneel team dat samenwerkt èn samen viert!
Op onze school willen we graag dat je meedenkt over ons onderwijs, zodat we het beste onderwijs kunnen geven aan onze leerlingen.
In overleg en kijkend naar jouw kwaliteiten geef je les in één van onze midden- of bovenbouwgroepen op de woensdag, donderdag en vrijdag.

Solliciteren

Comments are closed.