IKC Nova is met ingang van op zoek naar een leerkracht middenbouw.

Over IKC Nova

Naam school: IKC Nova
Contactpersoon: Mevr. Lisette de Roo
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: https://ikcnova.nl/

Beschrijving:
Wie zijn wij?
Sinds augustus 2020 vormen Dr. Martin Luther Kingschool en SBO De Boei samen IKC Nova. IKC Nova is een christelijke basisschool in de Rotterdamse wijk Ommoord. Wij bieden uitdagend en modern onderwijs met de Bijbel als leidraad en delen hierbij de visie van onze overkoepelende organisatie, Kind en Onderwijs Rotterdam. Dit betekent onder andere dat wij de verschillen met andere culturen en geloofsopvattingen omarmen en respecteren. Van de leerlingen verwachten wij dat zij in het kader hiervan netjes, aardig en rustig met elkaar omgaan.
 
Wij geloven dat iedere leerling de mogelijkheid moet krijgen om te ontdekken wie hij of zij is en om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen manier. Leerkrachten zijn er om dit leerproces te begeleiden en om ervoor te zorgen dat iedere leerling met de beste basis door kan stromen naar het voortgezet onderwijs. Hierbij hoort dat wij deelnemen aan het Lekker Fit! programma, zodat de kinderen ook leren hoe ze goed voor zichzelf moeten zorgen.

 

Vacature

Functietitel: leerkracht middenbouw
Met ingang van: in overleg
Sluitingsdatum: 11-12-2020
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband:
FTE: 0,5750-1,0

Omschrijving
:
Welke talenten heb jij?
• Het denken in kansen en mogelijkheden is jou aangeboren; je doet dat voor alle kinderen, ook voor degenen die net iets extra’s nodig hebben;
• Één van jouw levensmotto’s is: ‘Afspraak is afspraak’;
• Constructief overleggen zit in je genen;
• Je gaat voor diversiteit en je hebt een droom. Daarom pas je goed in ons team.
 

Solliciteren

Comments are closed.