Voor de Driemaster zijn we op zoek naar een gedreven leerkracht voor groep 8. Naast het samenwerken met een parallel-collega, is het van belang dat de ontwikkelingen- en leerprocessen van leerlingen geregistreerd en besproken worden. Lerend en reflecterend zijn voor ons belangrijke bouwstenen.
dat de ontwikkelingen- en leerprocessen van de leerlingen worden

Over De Driemaster

Naam school: De Driemaster
Contactpersoon: Dhr. A. van Toor
Plaats: Hoek van Holland
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.dedriemaster.nl/

Beschrijving:
Wie zijn wij?
De Driemaster is een christelijke basisschool in Hoek van Holland. Conform onze christelijke identiteit gebruiken wij de Bijbel als leidraad in ons onderwijs en in de manier waarop wij met elkaar omgaan. Net als de andere scholen die vallen onder onze overkoepelende organisatie, Kind en Onderwijs Rotterdam, omarmen we de verschillen tussen onze medewerkers en leerlingen en staan we open voor alle culturen en geloofsopvattingen.
 
Ons onderwijs stemmen wij zoveel mogelijk af op de individuele behoeften van ieder kind en we leren ze van jongs af aan dat fouten er zijn om van te leren. Leerlingen krijgen op De Driemaster dan ook veel ontdekkingsruimte en worden bij deze verwerving van kennis en inzicht ondersteund door leerkrachten. Samen met de ouders blijven we ze motiveren om hun eigen koers te bepalen en het beste uit zichzelf te halen. Zo maken we samen leerlingen die vol vertrouwen het voortgezet onderwijs in gaan.
 

 

Vacature

Functietitel: leraar
Met ingang van: 29 oktober
Sluitingsdatum: 3-10-2018
Soort vacature: fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 1.000 FTE

Omschrijving
:
De vacature is voor groep 8. Deze groep bestaat uit 39 leerlingen, waar twee leerkrachten verantwoordelijk voor zijn. Groep 8 is gevestigd in de nevenlocatie van de Driemaster. Het gaat om een volledige weektaak, of in overleg een gedeelte ervan. We werken
met gemotiveerde collega’s die elkaar ondersteunen. Er zijn voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te bekwamen.
We zijn een lekker fit school en hebben een eigen gymzaal. 

Solliciteren

Comments are closed.