De Schakelklassen van Kindcentrum Talma hebben op 8 februari van de inspectie van het onderwijs de waardering GOED gekregen!

Kinderen van over de hele wereld komen op Kindcentrum Talma in de schakelklas om Nederlands te leren, lezen en schrijven. Het is een fijne plek waar kinderen en ouders zich welkom voelen. Ze bieden een warme, veilige eerste opvang voor nieuwkomers, als voorwaarde voor het doorlopen van een positief sociaal-emotioneel en cognitieve ontwikkeling. Alle nieuwkomers in Rotterdam verdienen het beste onderwijs!

De inspectie was onder de indruk van het aanbod, Het pedagogisch – en didactisch handelen en de kwaliteitscultuur. Daar kregen Ze dan ook het oordeel GOED op.

De toekenning van het predicaat GOED betekent dat de basiskwaliteit van de schakelklassen dik op orde is en de school (eigen) ambities heeft geformuleerd die ze in de praktijk overtuigend waarmaakt. Het is een erkenning voor kwaliteit en geeft een compliment aan iedereen die bijdraagt aan die kwaliteit: de leerlingen, het team, de ouders en het bestuur.

De schakelklassen van Kindcentrum Talma mogen zich met recht en trots een GOED noemen!

De schakelklassen zitten op de locatie Benthuizerstraat bij Quadratum en Nieuwe Ommoordseweg bij de Albert Plesmanschool.

Comments are closed.