Met de herfstvakantie voor de deur zal het komende week rustig zijn in onze scholen. Echter, niet op het stafbureau. Verhuizers zullen in en uit lopen en medewerkers van ons bureau zijn druk om alles weer op zijn plek te zetten. Na de vakantie kunnen we alle scholen weer optimaal ondersteunen vanuit ons nieuwe onderkomen aan de Linker Rottekade 292 (op de tweede etage).

Samenwerking met LMC voortgezet onderwijs

Kind en Onderwijs Rotterdam en LMC voortgezet onderwijs zullen de samenwerking op het nieuwe kantoor verder gaan verstevigen. We ontplooien nu al activiteiten die ten goede komen aan onze kinderen, maar willen dat de komende tijd verder uitbreiden. Een samenvoeging van de stafbureaus is dus een logische stap.

LMC-ontdekdag

Op 27 september werd de samenwerking tussen beide besturen mooi zichtbaar op de eerste LMC-ontdekdag. Kinderen van groep 8 konden op deze dag kennismaken met de scholen van LMC. De scholen verzorgden workshops voor de kinderen. Het enthousiasme was groot, zowel bij leerlingen als bij docenten van beide organisaties. Onderstaande aftermovie geeft een impressie van de dag.

Comments are closed.